Центрову БК «Рівне» покликали до збірної

821 0

Ми у соцмережах:

Центрову БК «Рівне» покликали до збірної

20-річну центрову баскетбольного клубу «Рівне» Тетяну Гаврильчик головний тренер жіночої збірної України Срджан Радулович викликав на навчально-тренувальний збір на базу до Пущі-Водиці. Вона увійшла до числа 14 баскетболісток, які потрапили на цей збір.

— Я хочу подивитись на нових, молодих гравчинь, які ще не отримували шансів у складі збірної. Ми хочемо дати їм шанс, додавши їх до цього розширеного складу, — цитує головного тренера сайт Федерації баскетболу України.

А от лідерки БК «Рівне» Вікторії Шматової, яку за підсумками минулого сезону визнали найкращою в Суперлізі, на цьому зборі немає. Хоча раніше Радулович говорив про бажання запросити її до збірної. Як пояснили у прес-службі БК «Рівне», Шматова виклик до збірної отримала. Втім, не змогла поїхати, оскільки зараз проходить процес відновлення після минулого сезону.

Додамо також, що участь у зборі бере вихованка рівненського баскетболу, яка розпочинала кар’єру в «Сузір’ї», Олена Бойко. Минулий сезон вона провела за одеський «Інтерхім», а в міжсезоння перейшла до бердянської «Чайки».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також