ЦНАП запрацює у «Злата плазі»

4204 0

Ми у соцмережах:

ЦНАП запрацює у «Злата плазі»

Територіальний підрозділ ЦНАПу планують відкрити на цокольному поверсі «Злата плази», неподалік супермаркету «Фуршет».

Як нам розповіла керівниця Рівненського центру надання адміністративних послуг Юлія Шигорева, це буде спільний проект міської влади та торгового центру. Керівництво торгового центру запропонувало місту безкоштовно надати площу в оренду під відділення ЦНАПу.

- Ми проводили опитування, яке показало, що людям старшого віку незручно добиратися з центру Рівного до майдану Просвіти. Розміщення нашого територіального підрозділу в «Злата плазі» забезпечить кращу доступність наших послуг для маломобільних верст населення. Плануємо, що в територіальному підрозділі працюватиме шестеро людей. Наші спеціалісти надаватимуть весь спектр швидких послуг Рівненського ЦНАПу: реєстрацію бізнесу, реєстрацію місця проживання, витяги з держгеокадастру, державного реєстру речових прав та інше. Зауважу, що додаткового розширення штату не передбачається. Нам потрібні лише кошти на облаштування робочих місць для спеціалістів, - зауважила Шигорева.

Начальник управління бюджету і фінансів Рівного Віктор Шульга на бюджетній комісії зазначив, що для облаштування територіального підрозділу потрібно 200 тисяч гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також