У бою з рашистами загинув військовик з Костопільщини

1351 0

Ми у соцмережах:

У бою з рашистами загинув військовик з Костопільщини

13 грудня в бою з російським окупантом біля н.п. Кремінне Сєвєподонецького району загинув військовослужбовець Микола Вітошко з Костопільщини.

Микола Вітошко народився 1 квітня 1987 року в с.Малий Стидин. Закінчив Малостидинську школу. Навчався у Рівненському державному гуманітарному університеті на спеціальності вчитель біології. До війни працював водієм. Мобілізований 11 жовтня 2022 року. Проходив службу навідником в десантно-штурмовому батальйоні військової частини А0281.

- Висловлюємо співчуття родині загиблого Миколи Вітошко. Його пам’ятатимемо усі як великого патріота, відважного Воїна, зразкового сім’янина та доброго товариша для багатьох. Слава Героєві та вічна пам'ять вірному сину України! - повідомляє Костопільська міська рада.

Церемонія прощання відбудеться сьогодні,  16 грудня,  о 15.00 годині на Майдані Шевченка у Костополі. Потім похоронний кортеж попрямує до домівки Миколи Вітошко в с. Малий Стидин.

17 грудня об 11:00 годині Героя провадитимуть від рідної домівки до церкви в с. Малий Стидин, де відбудеться чин похорону.

Поховають Героя на місцевому кладовищі в с. Малий Стидин.

Усіх жителів Костопільської громади просять доєднатися до вшанування пам'яті Героя, який поклав своє життя за свободу та незалежність України!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також