У четвер судді оберуть запобіжний захід головному лікарю швидкої медичної допомоги Рівненщини

1594 0

Ми у соцмережах:

У четвер судді оберуть запобіжний захід головному лікарю швидкої медичної допомоги Рівненщини

13 січня о 15-й годині у Рівненському міському суді оберуть запобіжний захід головному лікарю Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги Андрію Бортніку.

"Свободівця"  звинувачують у зловживанні службовим становищем, бо він підписав накази про виплату коштів працівникам швидкої допомоги за роботу з ковідними хворими, які насправді не мали з ними жодного контакту. Таким чином державі завдано збитків на майже 437 тисяч гривень. 

За скоєне Андрію Бортніку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Тим часом підлеглі Андрія Бортніка запропонували правоохоронцям приїхати до них хоча б на один день, виїхати разом із ковідними бригадами на виклик, заспокоїти збентежених пацієнтів разом із диспетчером, разом із санітаркою обробити карету «швидкої» після транспортування хворого на COVID-19, і лише після цього робити висновки, щодо того, хто має право на ковідні гроші, а хто - ні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також