У Дубенській лікарні проведуть службове розслідування за фактом звільнення лікаря

3392 0

Ми у соцмережах:

У Дубенській лікарні проведуть службове розслідування за фактом звільнення лікаря

У Дубні не стихає скандал навколо звільнення завідувача травматології в Дубенській міській лікарні Сергія Мухи, якого своїм наказом звільнив головний лікар закладу Володимир Крохмаль.

 Нагадаємо, «Рівне Вечірнє» писало, що 30 червня у Дубні на зупинці неподалік міської ради побили в.о.директора КНП «Міська лікарня» Володимира Крохмаля. Удар йому наніс рівненський активіст Роман Коваль нібито за звільнення Сергія Мухи.

Пізніше прес-служба Дубенської міської ради повідомила, що з травматологічного відділення лікарні зникло цінне обладнання та інструменти і що заява про крадіжку написана в поліцію. Пізніше стало відомо, що воно належало Сергію Мусі і він його й забрав.

Начальник обласного управління охорони здоров’я Олег Вівсянник прокоментував:

-          Дубенська міська лікарня – це комунальний заклад, підпорядкований місцевій владі. Управління ним здійснює виключно головний лікар, якого призначають комісією Дубенської міської ради. Нам відомий факт звільнення завідуючого відділенням травматології наказом головного лікаря. Від адміністрації закладу, пацієнтів чи самого завідувача відділенням травматології щодо порушення процедури його звільнення до управління охорони здоров’я не надходило. Ми ініціювали службове розслідування за даним фактом, а також буде дана клініко-експертна оцінка надання допомоги пацієнтам з патологією кісткової системи та травматологічними захворювання і ортопедичного профілю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також