У Дубні лунали вибухи

1920 0

Ми у соцмережах:

У Дубні лунали вибухи

З пожежею, яка вирувала на вулиці Цегляній, намагались впоратися рятувальники не лише з Дубна, а й з Млинова та з місцевої військової частини.

Повідомлення про пожежу у Дубні рятувальники отримали 24 травня о 15:35. Коли примчали за викликом, вогнем вже було охоплено житловий будинок, гараж та подвір’я, де знаходилися газові балони, автомобільні сидіння, автомобільні шини та чотири автомобілі -  Мерседес , ВАЗ 2109, ВАЗ 2108 та Ауді – 80. Усе свідчило про пізнє повідомлення про пожежу. Зважаючи на її складність, та щоб запобігти розповсюдження вогню на сусідні будинки, керівник гасіння пожежі вирішив залучити додаткові сили та засоби. Крім двох відділень з Дубна, приїхали пожежні автомобілі з Млинова та з військової частини А2363.

Сильно ускладнювала гасіння пожежі значна кількість автомобільних шин, які під час горіння виділяли значну температуру та їдкий дим та велика кількість газових балонів, деякі з яких почали вибухати. На гасіння та на охолодження газових балонів було подано 7 водяних стволів  та ще 2 - пінних.  Майже о десятій годині вечора пожежу вдалося загасили. Жертв та постраждалих не було. Причини виникнення пожежі та завдані збитки встановлюють фахівці. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також