У дуже особливої родини рівнян - велика втрата

16788 0

Ми у соцмережах:

У дуже особливої родини рівнян - велика втрата

Андрій Іванович та Оксана В’ячеславівна Зарічнюки — вчителі за фахом — маючи своїх двох дітей, вирішили зігріти теплом дітей, які з тих чи інших життєвих обставин залишилися без батьківської опіки. За ці роки у родині виховали 20 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Сьогодні у дуже особливої родини велика втрата - у Зарічнюків померла мама.

Про це повідомив у Фейсбуці міський голова Рівного Олександр Третяк. Він захотів їх підтримати і сказати щось світле: 
-  Ось залишаю тут нашу чудову світлину кількамісячної давнини з того дня, коли ми востаннє бачилися. На той час, при зустрічі я подумав: Боже! Яка свята жінка, сильна і мудра, з особливим відчуттям гумору і красивою харизмою.
Пані Оксана, як зараз пам'ятаю, трималася за серце від насолоди, коли її дітки презентували своі успіхи і в них горіли очі. Тоді ще кілька днів я згадував її очі. Бо доки горять материнські очі - цей вогонь не може порушувати ні відстань, ні час.
Це була особлива жінка, і особливою вона залишається в нашій пам'яті про неї.
Оксано, якщо людське життя вкладається в три жмені, то це не ті жмені, якими ми насипаємо цвинтарну землю на близьку людину, це ті три жмені любові і терпіння, які ця людина всипала в нас від народження і до смерті.
Три жмені вашої мами - це три слова - Віра в Бога. Любов. Милосердя❤️
І обіймаю родину. Далі ваша матір житиме лише в вас, а ми відчуватимемо і цінитимемо це перевтілення. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також