У голови Рівненської облради Данильчука з’явився двійник на виборах

3263 0

Ми у соцмережах:

Олександр Данильчук

Центральна виборча комісії продовжує опубліковувати прізвища зареєстрованих кандидатів у народні депутати від мажоритарних округів на Рівненщині. Наразі область вже має 42-х претендентів на депутатство.

Про раніше зареєстрованих обранців можна почитати за цим посиланням. Наразі ж пропонуємо вам «новачків» на сайті ЦВК.

Найцікавіша реєстрація цього тижня відбулася у 156-му ОВО (Сарненський, Березнівський та Костопільський райони). Одним із фаворитів передвиборчої гонки у цьому окрузі є голова облради Олександр Данильчук, представник фракції БПП, який йде на вибори самовисуванцем. ЦВК днями зареєструвала в окрузі ще одного самовисуванця Данильчука  - Максима. 38-річний кандидат Максим Данильчук, за даними, які він подав у ЦВК, народився та проживає у Києві та є тимчасово безробітним. За даними з держреєстру, до 2014 року Максим Данильчук був підприємцем у сфері торгівлі.

Окрім того, ЦВК зареєструвала ще кількох кандидатів у 156-му окрузі, який наразі має 10 прізвищ у списку охочих стати нардепами. Зокрема, Радикальна партія висунула в окрузі 45-річного депутата облради та тимчасово безробітного жителя Клесова Сарненського району Олександра Васильєва. Пан Васильєв, який є членом Радикальної партії, став відомим у 2014-му році, коли виступав на захист інтересів бурштинокопачів.

Олександр Васильєв

Від «Батьківщини» в окрузі, що було очікувано, балотується 38-річна киянка Ксенія Павловська, яка має родину на Сарненщині та є депутаткою облради. Пані Павловська працює виконавчою директоркою будівельного товариства "Мостицький 2" та має членство у «Батьківщині».

Ксенія Павловська

Висунула свого кандидата в окрузі і «Опозиційна платформа – За життя» - 53-річного сарненського бізнесмена Анатолія Рудковського. Пан Рудковський у 2015 році став депутатом Сарненської райради від «Батьківщини», а тепер є членом «Опозиційної платформи».

Анатолій Рудковський. Фото - з його стоірнки у Facebook

Самовисуванцем в окрузі ще йде 41-річний заступник начальника Київської міської митниці, родом з Великого Мидська Костопільського району, Сергій Тупальський.

Сергій Тупальський

Трохи північніше, у 155-му окрузі (Дубровицький, Рокитнівський, Володимирецький та Зарічненський райони), уже зареєстровано дев’ятьох кандидатів. Окрім тих, про яких ми писали раніше, документи подав 41-річний висуванець та член Радикальної партії Юрій Білик, який працює заступником головного лікаря обласного діагностичного центру та є депутатом облради. До минулого року п.Білик працював у Володимирецькій ЦРЛ.

Юрій Білик

Від «Опозиційної платформи – За життя» в окрузі балотуватиметься 59-річний екс-начальник рівненського та костопільського відділів міліції, а нині приватний підприємець Олексій Лозян. Родом п.Лозян з Рокитного, нині живе у Костополі та має членство партії, яка його висунула.

Олексій Лозян. Фото - з його сторінки у Facebook

Вісім кандидатів наразі зареєстровані у 154-му окрузі (Дубенський, Радивилівський, Демидівський, Млинівський та Здолбунівський райони). «Опозиційна платформа – За життя» висуває в окрузі кандидатуру 49-річного уродженця Бугаївки Радивилівського району Олега Бернацського, директора київського ТОВ "Юридична фірма "Адвокат і Закон" та члена згаданої партії. Пан Бернацський нині живе у Києві, проте свого часу керував Радивилівською РДА та став відомий у 2014 році, коли перед виборами до парламенту змінив прізвище на «Ляшко». Під час голосування Ляшко-Бернацський набрав 8% голосів.

Олег Бернацський

Радикальна партія у 154-му окрузі висунула кандидатом теж свого члена та депутата облради Сергія Женевського. 34-річний п.Женевський живе у рідному селі Плосці Дубенського району та керує радивилівським ТОВ «Фомальгаут-Галичина», що вробляє сухі будівельні суміші.

Сергій Женевський

40-річний чинний нардеп Ігор Луценко балотуватиметься в окрузі від «Батьківщини». Пан Луценко народився та живе у Києві, є безпартійним та працював журналістом.

Ігор Луценко. Фото - Цензор.Нет

Від Республіканської Християнської партії балотується на півдні області 63-річний Микола Поровський, який був нардепом 1,2 та 4 скликань Верховної Ради. Пан Поровський  народився у Заріцьку Рівненського району, а нині проживає у  Малому Шпакові цього ж району, є пенсіонером та членом партії, яка його висунула. ЦВК спершу відмовила у реєстрації пану Поровському, оскільки в автобіографії він не вказав усіх відомостей, проте опісля ухвалила рішення про реєстрацію.

Микола Поровський

Має свого кандидата у 154-му окрузі партії Ігоря Смешка «Сила і честь» - 39-річного уродженця Демидівки Олега Щупка. Пан Щупко працює директором ТОВ "Юридична фірма "Право Справедливості", є членом «Сили і честі» та проживає у Києві.

Найменше кандидатів наразі зареєстровано у 153-му окрузі (кілька вулиць на Північному у Рівному, Рівненський, Острозький, Корецький та Гощанський райони) – п’ятеро. Додався, зокрема, самовисуванець Максим Хорев – 40-річний уродженець Єнакієвого Донецької області, який нині живе у Нетішині. Пан Хорев  керує Українсько-Єврейським релігійно-культурним центром "ЯХАД", воював у добробаті та працював на Рівненщині з історичними проектами.

Максим Хорев. Фото - з Facebook

Від «Європейської солідарності» в окрузі балотується 38-річний острожанин Віталій Ундір, який є депутатом Рівненської облради від БПП і останні два роки працює першим заступником голови Рівненської ОДА.

Віталій Ундір

Десять кандидатів уже є у Рівному (152-й округ). ЦВК цього тижня зареєструвала в окрузі 33-річного висуванця «Батьківщини» Олександра Курсика. Пан Курсик є членом партії, депутатом Рівненської міськради, журналістом та директором програм на ТРК «Ритм».

Олександр Курсик. Фото - з його сторінки у Facebook

«Опозиційна платформа – За життя» зареєструвала кандидатом у Рівному 31-річного директора ТОВ "Рівне Дім Сервіс" Миколу Ніколайчука, який є членом цієї партії, народився та живе у Рівному.

Олександр ніколайчук. Фото - з його стоірнки у Facebook

Чинний нардеп від Рівного Олег Осуховський втретє балотується від Рівного за висуванням «Свободи», членом якої є. 41-річний п.Осуховський – родом з Львівщини, Рівне його обирало народним депутатом уже двічі – спершу у 2012, а потім у 2014 роках.  За даними, які п.Осуховський подав ЦВК, він зареєстрований у Рівному.

Олег Осуховський

Радикальна партія висунула кандидатом від Рівного 43-річного депутата міськради та свого члена Романа Стасюка. Пан Стасюк – родом з Вінницької області, живе у Грушвиці Рівненського району та є начальником відділу ПП-фірми "Техзапчастина". Пан Стасюк був засновником ліфтової фірми у Рівному «Арм-Еко».

Роман Стасюк

ЦВК продовжує реєстрацію кандидатів. Декому, як ми писали, у реєстрації було відмовлено.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також