У Хомка на одного конкурента менше

1393 0

Ми у соцмережах:

У Хомка на одного конкурента менше

Останнім часом потеплішали стосунки між Володимиром Хомком, міським головою Рівного, та Ігорем Мічудою, головою Асоціації будівельників Рівненщини, який нещодавно став і радником голови ОДА з питань будівництва та ЖКГ.

мичуда

Ігор Мічуда
Останнім часом потеплішали стосунки між Володимиром Хомком, міським головою Рівного, та Ігорем Мічудою, головою Асоціації будівельників Рівненщини, який нещодавно став і радником голови ОДА з питань будівництва та ЖКГ. Як правило, в процесі підготовки до виборів у п. Хомка помічена властивість змінювати своє ставлення до певних людей, які могли б бути його суперниками у боротьбі чи то за посаду голови, чи за депутатство. І хоча п. Мічуду й розглядають експерти як ймовірного претендента на головування, та справа, очевидно, не тільки у виборах. А й у посаді, яку от-от займе п. Мічуда — статус начальника обласної інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю вагомий. Голова облдержадміністрації уже дав згоду на призначення, залишилось дочекатися схвалення віце-прем'єра. Тим часом публічно міський голова вже демонструє: він з Мічудою — союзники, в усякому разі в боротьбі проти самобудів. Зокрема, попросив розібратися із скандалом навколо "Ріверсайду". А ще є незаконне будівництво на вулиці Шевченка, де біля НВК "Колегіум" якось непомітно для місцевої влади виріс чотириповерховий торгово-офісний центр. Нещодавно Львівський апеляційний адміністративний суд постановив, що зносити цей самобуд місто має за власний кошт — зробити з нього звичайний будинок, як і значилося у проекті. Ігор Мічуда:
— Мене ще не призначили, а дехто вже ставить палки у колеса. Поки мої документи лежать у Мінрегіонбуді, чекаю. І хоча до 1 липня все одно не зможемо проводити перевірки, бо діє мораторій, важелі впливу на недобросовісних забудовників є. Я хочу навести порядок в будівельній галузі області, свою стратегію уже продумав. Закон має бути один для всіх: бо зараз одним можна все, а комусь не можна й цвяха забити. Зайнятися є чим: це і скандал навколо Пагорба Слави, і той же "Ріверсайд". Щодо стосунків з міським головою, то на перше місце поставлю професійність, а не емоційність. А хто кому чого раніше наговорив, то вже інша справа.
Олена ВЛАСОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також