У колонії загинув в`язень

13050 1

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

У Катеринівській ВК-46 повісився засуджений.

Його знайшли в альтанці на подвір'ї 11 відділення. Він сидів у зашморгу.

Про це РВ повідомили телефоном в'язні Катеринівської виправної колонії:

- Чоловік був молодий, одружений на молодій та дуже вродливій жінці, і ось раптом така смерть.Адміністрація вам скаже, що в нього були проблеми вдома чи ще щось у цьому роді. Та насправді він ще з одним засудженим тягнули в зону наркотики. Їх зловили на посилках. І за це їх повинні покарати як фізично, так і фінансово, інші засуджені, так звані "блатні", бо не можна в зону тягнути свої наркотики. Ти повинен купувати їх в зоні, в місцевих ділерів, розумієте? Якщо таблетка субутекса коштує 250 грн., то в зоні з неї роблять 2500-3000 гривень, є різниця? 90 відсотків засуджених сидить у системі. З зони в місяць "вилітає" до двухсот тисяч прибутку.

Факт смерті засудженого у Катеринівській виправній колонії РВ підтвердили у відділі комунікації ГУ Нацполіції в області та додали, що усі обставини загибелі чоловіка ще з'ясовуються.

Новини по-рівненськи повідомили, що прецедент із наркотиками у чоловіка був близько місяця тому. Мова йде про дві таблетки субутексу, які для нього у колонію доставив інший засуджений. Зі слів “джерела” , боргів чоловік не мав. Що ж дійсно спонукало засудженого вкоротити собі віку з’ясовуватиме адміністрація колонії та правоохоронці. Наразі відомо, що тіло чоловіка, забрала дружина.

У Катеринівську колонію засуджений прибув у липні 2018 року, а звільнитися мав у березні 2021. Як відомо, питання руху наркотиків серед засуджених в установах виконання покарань досить болюче. Адже, щоб отримати свою “дозу задоволення” засуджені вигадують різні способи, окрім того, часто цьому сприяють їхні друзі та родичі. Найпопулярнішими методами доставки у колонію заборонених речовин є “фарширування” ними різних продуктів, наприклад моркви, консервів чи цукерок. Буває, що засуджені в якості “контейнера” для наркотиків використовують і власні порожнини тіла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також