У Костопільській громаді оголошено День жалоби за загиблим на Донеччині воїном з 72 ОМБр імені Чорних Запорожців

1527 0

Ми у соцмережах:

У Костопільській громаді оголошено День жалоби за загиблим на Донеччині воїном з 72 ОМБр імені Чорних Запорожців

Завтра, 9 березня, у Костопільській громаді оголошено День жалоби за загиблим Захисником. 22 лютого поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області загинув 33-річний солдат В'ячеслав Сидорук, який торік пройшов вишкіл в Англії і потім разом з бойовими побратимами воював у складі 72 ОМБр імені Чорних Запорожців проти рашистів на сході України.

В'ячеслав виріс на навчався у місті Березне. Згодом тривалий час проживав з дружиною та донькою у місті Костополі.

Після одного з боїв з рашистами він вважався безвісти зниклим. 4 березня, після довготривалих пошуків, було знайдено тіло військовослужбовця.

Воїн віддав своє життя за Україну, за її майбутнє, за майбутнє усіх нас. Немає слів, які, хоча б на мить, могли полегшити горе для рідних. Горе, яке неспіввимірне ні з чим, і з яким змиритися несила.

9 березня о 7:40 - в'їзд похоронного кортежу у Костопіль (зі сторони Рівного) до домівки захисника (вул. Українська, 1).

12:30 - прощання з Героєм у його домівці.

13:00 - похорон в соборі святих апостолів Петра і Павла.

По завершенню у храмі чину поховання, відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають Захисника на "Новому" кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону.

Костопільська міська рада просить всіх жителів Костопільської громади віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу Героя, який поклав своє життя за свободу і незалежність України! Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким В'ячеслава.

Нагадаємо, що в День жалоби на території громади буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій. Заборонено вмикати розважальну музику в громадському транспорті, магазинах та закладах харчування.

Вічна та світла пам’ять ГЕРОЮ! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також