У Костополі хтось хотів вночі вбити журналіста

4232 0

Ми у соцмережах:

У Костополі хтось хотів вночі вбити журналіста

Колишньому редактору місцевої районної газети письменнику та засновнику фейсбук-спільноти "Наш Костопіль" Олександру Намозову цієї ночі підпалили будинок. Життя йому врятувало те, що ще біля першої години ночі не спав, інакше точно задихнувся б чадним газом.

Будинок на вулиці Ліснічівка, в якому біля лісу мешкають, окрім Олександра Намозова,  ще дві родини, злочинець облив бензином в чотирьох місцях та підпалив, спершу нейтралізувавши електрошокером вівчарку та лабрадора, щоб не гавкали. Втім, хтось з них ще встиг подати голос.  Осередки пожежі, яка спалахнула, швидко залили водою. Вогонь встиг пошкодити лише частину дверей.  Службова собак спершу взяла слід палія, але потім він обірвався. Тепер злочинця шукає поліція. 

Олександр Намозов, який останнім часом нещадно критикує місцеву владу, повідомив вранці на своїй сторінці у Фейсбуці:

-  Шановна громадо! Сьогодні вночі відбувся замах на моє життя , шляхом підпалу будинку в якому я проживаю. Врятувала доля, не встиг задихнутись чадним газом. Пожежу було ліквідовано вчасно. Щиро вдячний працівникам поліції та пожежникам за вчасно надану професійну допомогу. Цілком впевнений що знаю замовників замаху - це представники вищого керівництва Костопільськоі міської ради. Хто - не важко здогадатись.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також