У Малолюбашанській тергромаді - 11 серпня День жалоби

976 0

Ми у соцмережах:

У Малолюбашанській тергромаді - 11 серпня День жалоби

Цієї п'ятниці там прощатимуться з 45-річним воїном Олегом Сергійчуком з села Борщівка, який загинув 6 серпня в Урожайному, що на Донеччині. На знак скорботи за загиблим просять приспустити Державні Прапори України з траурними стрічками на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організація незалежно від форми власності.

- У листопаді 2022 року Олег Сергійчук був призваний на військову службу по мобілізації та служив у військовій частині А4765. Залишаючись відданим військовій присязі,  самовіддано захищав Україну та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами. Усі, хто знав Олега,  запам’ятають його спокійним, виваженим, надійним та впевненим у власних силах, завжди готовим прийти на допомогу. Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким Героя! Нехай Всевишній допоможе пережити гіркий біль непоправної втрати! - йдеться у повідомленні Малолюбашанської сільської ради. 

11 серпня, близько 07:00 – в’їзд похоронного кортежу із загиблим Олегом Сергійчуком в село Мала Любаша. Маршрут кортежу: вул. Центральна – вул. Соборна.
07:20 в’їзд похоронного кортежу в село Борщівка.
13:40 – заупокійна літія в домівці Героя (с.Борщівка, вул.Шевченка, 26).

Від будинку загиблого процесія вирушить до пам’ятника «Борцям за волю України» в село Мала Любаша, де жителі громади матимуть можливість попрощатися із загиблим Героєм.

14:20 – чин похорону за Олегом Сергійчуком у Свято-Покровському храмі села Мала Любаша.
Поховають Олега на місцевому кладовищі в селі Мала Любаша 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також