У міського голови Рівного стало на одного заступника менше

2979 0

Ми у соцмережах:

У міського голови Рівного стало на одного заступника менше

Заступник міського голови Рівного з економічних питань Ігор Кречкевич тепер працюватиме у Києві.

Як повідомляє Фонду енергоефективності, той став новим технічним директором Фонду енергоефективності.

Сам Кречкевич брав участь у виборах з командою «ЄС», яка й привела до влади Олександра Третяка.

Обіймав посаду посаду заступника Олександр Третяка з кінця грудня 2020 року й донині.

Довідка:

Ігор Кречкевич закінчив Національний університет водного господарства та природокористування у Рівному, де здобув інженерну освіту. Тут продовжив навчання в аспірантурі та додатково здобув освіту за економічним напрямом. Ігор Кречкевич має багаторічний управлінський досвід в автобізнесі, де не полишав цікавитись тенденціями в енергетиці, альтернативних джерелах енергії, захисті довкілля. Серед досвіду нового технічного директора Фонду — і робота на підприємстві, яке спеціалізувалось на виробництві промислового обладнання для роботи з бiомасою і відновлюваними джерелами енергії. Крім того, Ігор Кречкевич працював у громадській організації, яка тісно співпрацювала з центральними органами влади щодо формування антикорупційних заходів.

Обіймаючи посаду заступника міського голови Рівного, він курував напрям капітального будівництва, опікувався питаннями стратегічного розвитку міста, енергоефективності та захисту довкілля. Зокрема, під його керівництвом напрацьована міська програма підтримки ОСББ «Енергодiм — Рiвне», завдяки чому збільшилась кількість ОСББ, які брали участь у Програмі Фонду енергоефективності «Енергодім». Крім того, була створена система енергетичного менеджменту міста. Постійно працюючи з об’єднаннями спiввласникiв багатоквартирних будинків, Ігор Кречкевич вивчив проблематику енергоефективностi житлового багатоквартирного сектору та її важливість для життєдiяльностi міста.

Хто стане новим заступником міського голови Рівного замість Кречкевича, наразі невідомо.

Нагадаємо, у Олександра Третяка є ще п'ять заступників: Артем Ганущак, Олександр Миронюк, Марина Кузмічова, Юрій Поліщук та Євгеній Іванішин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також