У педагогів Рівненщини - новий керівник, який був заступником міністра

1696 0

Ми у соцмережах:

У педагогів Рівненщини - новий керівник, який був заступником міністра

Керівником обласного управління освіти став Петро Коржевський. Про це 1 вересня повідомили на сайті Рівненської ОДА

Цю інформацію посадовець також підтвердив Суспільному особисто. У коментарі він зазначив, що має декілька напрямків, над якими хоче почати активну роботу.

- Найперше – підняти рівень важливості учителя, щоби це почула влада на державному рівні. Щоб ми розуміли, що учитель – це єдина професія від Бога, а всі інші – похідні. А ще все, що стосується діджиталізації, щоб дитина мала технічну можливість отримати дистанційну освіту у будь-якому куточку нашої області, – каже Коржевський.

У інформації обласної адміністрації йдеться, що новий керівник освіти працюватиме за контрактом на період дії карантину. Суспільному він пояснив, що у період пандемії не проводять відкриті конкурси, а проводиться окрема процедура – добір. Відкритий конкурс доведеться пройти уже після закінчення дії карантину. Нагадаємо, карантин уряд продовжив поки до кінця жовтня.

Петро Коржевський до 1-го липня 2020-го року був заступником міністра освіти та курував напрям професійно-технічної освіти. До цього упродовж 12-ти років працював заступником начальника Рівненського обласного управління освіти. Ще раніше очолював рівненську 12-ту школу. 

Попередній керівник обласного управління освіти Григорій Таргонський з посади звільнився наприкінці липня. Управління він очолював сім років. Нова робота Таргонського теж пов'язана із освітою. 

Читайте такожЗвільнився начальник обласного управління освіти  та Стало відомо, яку посаду обійняв екс-начальник обласного управління освіти


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також