У потягах «Укрзалізниці» оновили меню

536 0

Ми у соцмережах:

 У потягах «Укрзалізниці» оновили меню

"Укрзалізниця" змінила постачальника харчування в поїздах Інтерсіті+. Тепер пасажирів швидкісних рейсів годуватиме ray AB cafe – компанія перемогла у конкурсі і замінить WOG Cafe. Вартість ланчу при бронюванні залишиться старою

-  В меню тепер аж 33 нових позиції, зокрема круасанчики, дитяче меню, рибний обід, веганські бургери та курячий бульйончик. Хітові хот-доги та сирники – на місці, no worries", – повідомили на залізниці 

Частувати по-новому залізничники почнуть з 1 червня. Вартість комплексних обідів та води у квитку залишиться колишньою – це означає, що пасажири зможуть і надалі заощаджувати кошти, бронюючи їх заздалегідь. Як видно на відео, пасажири зможуть обрати ланч щонайменше з двох опцій, які коштуватимуть однаково (135 грн):

Оновлене меню складатиметься сі сніданків, полуденків, вечері і опівнічних перекусах. Ознайомитися з асортиментом можна буде у бортовому кафе під час поїздки або у застосунку перевізника.

Нагадаємо, що з 2016 року пасажири швидкісних поїздів Інтерсіті та Інтерсіті+ харчувалися стравами WOG Cafe. Втім, влітку 2023 року Антимонопольний комітет побачив у цьому привілейоване становище WOG щодо конкурентів і зобов’язав "Укрзалізницю" забезпечити конкурентний механізм відбору нового постачальника.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також