У Рівненській обласній лікарні – новий медичний директор

11748 0

Ми у соцмережах:

У Рівненській обласній лікарні – новий медичний директор

Медичним директором з хірургії Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка призначено Максима Барсу.

Після закінчення Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького він став лікарем-анестезіологом, дитячим анестезіологом. Понад 10 років працює в Рівненській клінічній лікарні імені Юрія Семенюка у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії (реанімації). Має вищу кваліфікаційну категорію.

У 2018 році під час навчання в Institute of Anatomy, Prague, Czech Republic із регіонарної анестезії завдяки провідним світовим спеціалістам зумів відкрити для себе абсолютно новий рівень знань у світі анестезіології, що став поштовхом для практичної та наукової діяльності, який змотивував зануритися у світ регіонарної анестезії та лікування болю. У 2019 році пройшов стажування в Johannnes Wesling Klinikum Minden, Germany. Є членом European Society of Anaesthesiology та The European Society of Regional Anaesthesia and Pain Therapy, відвідує міжнародні конференції та симпозіуми, на яких є не тільки спікером, а й педагогом практичних майстер-класів. У 2019 році винайшов та зареєстрував 2 патенти на корисну модель. А з 2021 року є аспірантом та асистентом кафедри анестезіології та інтенсивної терапії факультету післядипломної освіти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, де здобуває ступінь доктора філософії.

Вважає, що професія лікаря потребує безперервного розвитку, навчання та самовдосконалення.

Переконаний, що попри наявність висококваліфікованих спеціалістів, через відсутність професійного менеджменту закладів охорони здоров’я країна втрачає найкращих професіоналів, знижується якість та ефективність наданих медичних послуг та використання фінансових ресурсів. Тому вступив до Національного університету «Києво-Могилянська академія» на магістерську програму «Менеджмент в охороні здоровʼя».

Упевнений, що здобуті знання ефективно та якісно зможе використати задля розвитку Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка.

Сучасний управлінець, на думку Максима Барси – це лідер із високими морально-етичними якостями у своєму професійному оточенні. Це взірець мотивації визначення об’єктивних цілей та допомоги в досягненні поставленої мети. Це людина критична, відкрита, евристична, що зуміє забезпечити справедливе, меритократичне та конкурентне середовище серед персоналу.

Планує сприяти завершенню реалізації медичної реформи в Україні на повоєнному шляху відновлення для соціального захисту населення, громадського здоров’я, якісного та доступного медичного забезпечення.

Надихають Максима Миколайовича професійні досягнення. Обожнює полювання та риболовлю. Захоплюється спортивним покером. Черпає натхнення в сім’ї.

Мріє про інтеграцію системи охорони здоров’я України в європейську систему цінностей.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також