У Рівному на Великдень вийдуть тільки 20 тролейбусів, кладовища закриють (ДОПОВНЕНО)

2639 0

Ми у соцмережах:

У Рівному на Великдень вийдуть тільки 20 тролейбусів, кладовища закриють (ДОПОВНЕНО)

На Великдень обмежувальні заходи в Рівному значно посилили: рух громадського транспорту скасували, а біля церков організують поліцейські та громадські чергування. Відповідні рішення прийняла комісія ТЕБ та НС міста.

 Детальніше розповів міський голова Рівного Володимир Хомко:

-          Ми рекомендуємо рівнянам не виходити в місто взагалі. Весь громадський транспорт буде скасовано. Залишимо тільки 20 тролейбусів, які перевозитимуть лише медичних працівників за їхніми посвідченнями. Працюватимуть тільки продуктові магазини, аптеки, заправні станції та ветеринарні заклади. Всі кладовища закриємо аж до наступного понеділка (27 квітня. – Ред.). З усіма конфесіями узгодили, що перенесемо Поминальну неділю на період, коли карантин вже буде скасовано. Вся поліція в ці дні виходить на роботу. В основному буде зосереджена біля культових споруд – церков та інших. Будуть там і громадські чергування, щоб контролювати кількість людей, які все ж не втрималися  і прийшли освячувати паски. Їх розставлятимуть на відстані.

 

Із 22.04.2020  дозволено діяльність з ремонту офісної та комп’ютерної техніки, устаткування, приладдя, побутових виробів і предметів особистого вжитку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також