У Рівному нагородили переможців літературного конкурсу

1254 0

Ми у соцмережах:

У Рівному нагородили переможців літературного конкурсу

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді нагородили переможців обласного літературного конкурсу «Я – патріот». Творче змагання проходило в рамках «Програми діяльності бібліотек для молоді з патріотичного виховання на 2016-2020 роки», яку ініціювала Державна бібліотека України для юнацтва.

Як повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради, у конкурсі взяли участь 76 жителів Рівненщини. Журі оцінювали роботи у трьох номінаціях «Поезія», «Проза» й «Драматургія».

Так, в номінації «Поезія» перше місце отримав костопільчанин Дмитро Дашкель, дубенчанин Валерій Ліщук – друге. А учениця з Соснового Березнівського району Анастасія Веремчук отримала третє місце в поетичній номінації.

У номінації «Проза» призерами стали: Крістіна Жигула - учениця Чабельської ЗОШ, що на Сарненщині, Валерія Парфенюк - студентка РДГУ з села Молодаво Дубенського району та Орися Кирилюк з Симонова Гощанського району.

Лауреатів привітала голова Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України Ірина Баковецька-Рачковська. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також