У Рівному обрали голову Північно-західного апеляційного господарського суду

378 0

Ми у соцмережах:

Олег Тимошенко

Суддя Олег Мельник, який два терміни був головою цього суду, більше не обійматиме цю посаду. Відтепер там новий керівник.

Відбулися збори суддів Північно-західного апеляційного господарського суду. На порядок денний виносились питання, зокрема, про обрання голови суду, заступника голови суду.

Шляхом таємного голосування, на посаду голови Північно-західного апеляційного господарського суду строком на три роки обрано Олега Тимошенка, який донедавна був заступником голови. А заступницею олови Північно-західного апеляційного господарського суду стала суддя Алла Гудак. 

Також на зборах суддів обрано секретарів судових палат. Секретарем Судової палати №1 обрано суддю Олену Крейбух, а секретарем Судової палати №2 - суддю Тетяну Філіпову.

 

А ексголова суду Олег Мельник подякував колегам, з якими далі працюватиме у цьому ж суді,  за співпрацю:

- Висловлюю щиру подяку всім працівникам Північно-західного апеляційного господарського суду за підтримку, за готовність до компромісу, вміння слухати і чути, за спільно досягнуті результати.

Сподіваюсь, що закладені нами принципи роботи продовжать приносити ефективний результат і надалі.
Я ціную працьовитість, ініціативність та професіоналізм кожного працівника суду, тож бажаю нам нових досягнень і професійного зростання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також