У Рівному неповнолітні брати-близнюки з ножем напали на жінку, яка завела дитину у садок і поверталась додому

3169 0

Ми у соцмережах:

 У Рівному неповнолітні брати-близнюки з ножем напали на жінку, яка завела дитину у садок і поверталась додому

Сьогодні, 31 серпня, близько дев’ятої ранку до поліції надійшло повідомлення, що поблизу дитмайданчика на вулиці Чорновола один із двох невідомих напав на перехожу та наніс їй ножові поранення у спину.

На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група обласного, районного управління поліції та медики. Вони виявили постраждалу жінку на землі. Як з'ясувалось, вона завела дитину в садок і саме поверталась додому, коли на неї напали. До жінки уже поспішали медики, які прибули одночасно з поліцією, тож патрульні вирушили на пошуки зловмисників.

За наданою інформацією свідками події, за лічені хвилини екіпаж патрульних разом із поліцейськими роти поліції особливого призначення розшукали причетних до скоєного злочину хлопців за місцем проживання. Ними виявилися двоє 15-річних рідних братів-близнюків. Наразі їх доставили до Рівненського районного управління поліції, де вони в присутності батьків спілкуються зі слідчими.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє: відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією -  хуліганство, вчинене  із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Вирішується питання про затримання одного із підлітків, який завдав ножові поранення. Потерпілу, 42-річну рівнянку, із непроникаючими ножовими пораненнями доставили до лікарні. Усі обставини скоєного злочину — з’ясовуються.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також