У Рівному помер малюк (оновлено)

17960 0

Ми у соцмережах:

У Рівному помер малюк (оновлено)

Це сталось 1 квітня.

Про смерть 11-місячного хлопчика за місцем проживання у будинку на вулиці Льонокомбінатівській у Рівному до поліції першого квітня, близько 18:30, повідомила бригада швидкої медичної допомоги.

Поліцейські попередньо встановили, що хлопчик почав задихатись. Батьки викликали медиків «швидкої», які вже через сім хвилин надавали невідкладні реанімаційні заходи. Майже годину вони боролися за життя дитини, втім врятувати не вдалося. О 18:10 вони констатували біологічну смерть дитина, яка попередньо настала внаслідок аспірації. За попередньою інформацією, він поперхнувся молоком.

При поверхневому огляді ознак насильницької смерті поліцейські не виявили. Тіло дитини відправили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, слідчі встановлюють усі обставини трагедії, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також