У Рівному спалили «Шкоду»

3906 0

Ми у соцмережах:

У Рівному спалили «Шкоду»

Автомобіль загорівся на початку третьої години ночі поблизу будинку №5, що на вулиці Гур'єва у Рівному.

Туди негайно було направлено чергове відділення рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, вогнеборці пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення та оперативно координаційний центр Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

Коли вони приїхали за викликом, вогнем було охоплено моторний відсік та салон автомобіля "Шкода супер Б". Існувала реальна загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. На гасіння пожежі рятувальники відразу подали два водяних стволи, один - безпосередньо на осередок загорання,а  інший - на охолодження газового балону в багажному відділенні авто. Пожежу загасили о третій годині ночі.

Вогонь знищив легковий автомобіль "Шкода супер Б" та пошкодив два пластикових вікна квартири №9, що у будинку №5.  За фактами умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до скоєння злочинів та усі обставини події. Автомобіль належить 36-річному підприємцю - рівнянину Вадиму Границькому.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також