У Рівному стартував велопробіг «Fire way» (ФОТО)

756 0

Ми у соцмережах:

У Рівному стартував велопробіг «Fire way» (ФОТО)

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України та з метою популяризації активного й здорового способу життя сьогодні рятувальники, поліцейські, працівники обласної державної адміністрації та небайдужі громадяни беруть участь у велопробігу «Fire way». У велопробізі беруть участь загалом 70 учасників, він розрахований на дистанцію майже 50 км.

 Під супроводом автомобілів поліції та рятувальників колона велосипедистів вирушила за маршрутом: вул. Князя Володимира – с. Великий Олексин – с. Ходоси – с. Кустин – с. Олександрія – с. Пухова – с. Ремель – Козлин – с.Котів – с. Нова Українка – с. Великий Житин – вул. Фабрична – вул. Будівельників – вул. Волинської Дивізії – вул. Степова – Шпанівський провулок – вул. Жоліо-Кюрі – вул. Штейнгеля - вул. Князя Володимира.

Довідково:

На сьогоднішній день велосипеди все більше стають стилем життя по всьому світі. Як наслідок, і велосипедистів стає більше. Адже ви вже помітили це на дорогах нашого міста?

Велосипеди обирають, в якості засобу пересування, не тільки спортсмени, але й бізнесмени та звичайні роботяги. Головною причиною, напевне, є те, що люди стають освіченішими, все більше інформації з’являється у відкритому доступі в мережах. Все більше світ турбує екологічний стан нашої планети.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також