У Рівному свято розпочнеться у грудні — бо так у Європі і Африці

1887 0

Ми у соцмережах:

У Рівному свято розпочнеться у грудні — бо так у Європі і Африці

Минулоріч влада Рівного була скромною в організації новорічно-різдвяних свят. Однак відсвяткувати з розмахом цього року не завадить навіть карантин. Міський голова хоче запросити рівнян на майдан, щоб опівночі біля ялинки разом зустріти Новий рік.

Олександр Третяк, міський голова:

— Цикл свят і в Європі, й в Африці починається з початку грудня. Тому встановлювати ялинку цього року почнемо раніше. Плануємо, що з початку грудня почнеться цикл свят. Адже рівняни і так уже втомилися від коронавірусу, тарифного тиску та іншого. Тому намагатимемося якнайдовше подарувати позитивних емоцій. Нам уже давно потрібно було стати частиною цивілізованого світу, а не тягнути до кінця грудня з початком святкувань.

Різдвяне містечко за кінотеатром «Україна» запрацює 5 грудня. Перед урочистим відкриттям буде проведено свято вареників і різні конкурси. Вогні різдвяної ялинки будуть запалені 12 грудня. Вже давно ієрархи усіх церков вирішили святкувати в Україні Різдво Христове 25 грудня. Так робити будемо й у Рівному. За старим стилем 7 січня святкує лише Росія, Білорусь та Грузія. Тобто країни колишнього соціалістичного табору. Плануємо запросити рівнян та разом зустріти Новий рік — о дванадцятій годині на майдані Незалежності біля ялинки. Можливо, буде й салют. Іншими словами, робитимемо усе, щоб людям сподобалося.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також