У Рівному утеплили та модернізували школу

1441 0

Ми у соцмережах:

У Рівному утеплили та модернізували школу

Міський голова Рівного Володимир Хомко спільно із педагогами та виконавцями робіт проінспектував виконання робіт з капітального ремонту та утеплення Рівненського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-спеціалізована спортивна школа» №26.

«Це проект НЕФКО-2 – для нас дуже важливий. Роботи по цьому навчальному закладі практично завершені та виконанні дуже якісно. Фірма «Рівнеспецбуд» виграла тендер в чесній боротьбі. Тому по НЕФКО – 3 вже документи готові – чекаємо із Скандинавської сторони підтвердження, утеплимо ще на 5-6 мільйонів євро шкіл. Ефект буде колосальний, це скорочення витрат тепла та скорочення витрат коштів. У 26 – й школі відремонтовано спортзал, замінено всі вікна, двері, покрівлю, штучне спортивне поле. Школа велика і перспективна. Поряд будується новий мікрорайон і буде маса дітей. Загальна вартість робіт 22 мільйони гривень» - сказав міський голова.

 

 

 

 

 

Пресслужба міської ради нагадує, що робота з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією розпочалася ще влітку 2015 року, два роки тривала підготовка документів та погодження із міністерством фінансів. Місту вже вдалося реалізувати спільно з НЕФКО проект з впровадження енергозберігаючих заходів (НЕФКО-1: ЗОШ № 18, 27). Це дало суттєвий результат значної економії коштів на енергоносіях, покращився температурний режим у приміщеннях, що створило комфортніші умови для перебування учнів та працівників закладів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також