У Рівному в каналізацію змили малих кошенят

2633 0

Ми у соцмережах:

У Рівному в каналізацію змили малих кошенят

Ветеринар з Рівного Оксана Андрощук поділилася жахливою історією жорстокого поводження з тваринами. Трьох кошенят знайшли в каналізації. Двоє були вже мертві.

 Жінка розповіла про це на своїй сторінці в соцмережі:

«Маємо каналізаційну “шахту” в дворі, яка сполучається із сусіднім двором трубою великого діаметру. Під вечір почали чутися звуки жалкого і ледь вже чутного мявчання. Довго не могли з`ясувати, хто і звідки. Двір з усіх боків огороджений. Отвір “каналізаціі” щільно закритий важким люком, миша не проскочить.

Думка про те, що там хтось може бути, прийшла в останню мить. Зсунувши люк, виявили “джерело” ледь живого ниття. Холодне, “викупане” каналізаційними відходами руде мале кошеня ледь дихало і просило про допомогу. Спочатку подумали, що випадково впало, але! Поруч було ще двоє, на жаль, без ознак життя.

В силу тонкощів своєі професіі бачила всього і всякого, але “змивати” живе безпомічне створіння в каналізацію, -  вибачте, це верх цинізму.

Якшо вам так “муляють” і заважають чотирилапі, які безконторольно з`являються у ваших дворах, чиніть із ними гуманно: хоча б виносьте в людні місця, там їм точно пощастить більше, як в трубі змитим лайном.

Або стерелізуйте, це безкоштовно. Або попросіть. Будь-який поважаючий себе лікар з метою зменшення популяціі безпритульних допоможе!

Будьте добрішими! Все повертається сторицею.

Кошеня, викупане і зігріте. Будемо боротися до кінця!».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також