У Рівному жінка з дитиною три дні жила у гаражі після побиття чоловіка

2017 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У Рівному 20-річна жінка три дні прожила в гаражі разом зі своєю 3-річною дитиною.

Як повідомляє мережа «100 відсотків життя» у Facebook, коли вони приїхали на допомогу, то побачили, що у жінки розбита голова. Потерпілій була надана кризова кімната, яка функціонує у межах проєкту для тимчасового перебування:

- З’ясувалося, що жінка виховувалася мамою та вітчимом у сім'ї, де вживання алкоголю було невід’ємною частиною побуту. У 14 років вона почала сама пити разом з батьками та гостями які, ледь не щодня приходили до них. Дівчину змушували входити у статеві стосунки з чоловіками, що гостювали в батьківському домі. Одного разу трапилося навіть групове зґвалтування, а самих батьків цікавило лише те, щоб гості приходили з алкоголем.

Згодом вона пішла від батьків та почала мешкати з чоловіком. Однак цей чоловік був одним з тих, хто вчиняв над нею ґвалтування. На початок спільного життя дівчині було лише 16 років, а співмешканцю уже 50. Її життя і надалі наповнювалося жахами, оскільки чоловік морально та фізично вчиняв над дівчиною насилля, ґвалтував, вони постійно вживали алкоголь.

Клієнтка розповіла, що згодом завагітніла і в 17 років народила дитину, проте знущання зі сторони співмешканця не припинялося.

Жінці допомогли з оформленням документів та зіставлення заяви у поліцію. Також їй надали психологічну допомогу та перенаправити в реабілітаційний центр, де їй допомагатимуть позбавитися залежності від алкоголю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також