У селі на Рівненщині затопило переправу через Случ

1585 0

Ми у соцмережах:

У селі на Рівненщині затопило переправу через Случ

Між селами Богуші та Князівка, що у Березнівській громаді, післяопадів затопило міст через річку Случ, який був найкоротшою переправою на інший берег.

Про це у сюжеті розповідає "Суспільне".

Жителі села Богуші розповіли журналістам, що не можуть дістатися до своїх земельних паїв у селі Князівка. У деяких селян по той бік переправи проживають рідні.

Доїхати в сусіднє село можна й іншим шляхом – через Березне, щоправда, доведеться їхати майже 30 кілометрів.

"Там трактором зараз не переїдеш – вже вода йде поверх моста. Гній треба завезти, навесні орати – як туди дістатися? В об'їзд по кругу? Нам що, хтось буде платити за той об'їзд чи що?", – каже житель села Богуші Микола Осійчук.

"Мені цей міст треба, як Бог з неба. У нас там поля, я сама з Князівки, у мене там рідня. Якби ви бачили, як навесні була вода, як ми їхали трактором: міст – і все як океан. Молилися, хрестилися, щоб Господь переніс нас через ту воду", – розповідає мешканка села Богуші Ганна Федас.

Міст був побудований близько 20 років тому. У 2018 році його частково відремонтували, але за якийсь час переправу знову почало затоплювати.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін, повідомив журналістам, що вони чекають звернення від місцевих жителів, аби розв'язати проблему з переправою.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також