У столиці прооперували пораненого офіцера з Рівного

3258 0

Ми у соцмережах:

У столиці прооперували пораненого офіцера з Рівного

Лікарі прооперували 35-річного Леоніда Овдіюка, уродженця Рівного. Старший лейтенант, заступник начальника 3-ї роти спецпідрозділу Луганськ-1 21 травня в зоні ООС отримав тяжкі поранення живота.

З Сєвєродонецька його доставили до Києва. Саме у столиці на нього чекатимуть подальші операції, оскільки є проблеми з шийним відділом хребта.  

Журналістка Ivanna Dragan повідомила учора у Фейсбуці: 

- Дякуємо Богу за все! Сьогодні в Льоні пройшла складна операція, під час якої був видалений осколок з хребта. Той самий, який становив велику небезпеку. Нині стан трохи кращий, хоч і лишається важким. Брат Ярослав в Києві, поряд.
Вчора ввечері ми дізналися про те, наскільки важкими є поранення, серйозно уражені інші органи. Тому вся родина, мама Людмила Овдіюк безмежно вдячні лікарям, які з перших хвилин і дотепер роблять все можливе для збереження життя Льоні. Просимо щирої молитовної підтримки нашому бійцю. Попереду дуже довга дорога до одужання. Головне, що надія є.

Охочі допомогти пораненому офіцеру, можуть зробити це, перерахувавши кошти на картки: 4149 4390 4176 1507 Овдіюк Ганна (дружина), 4149 4991 4187 0509, (мама) Людмила Михайлівна Овдіюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також