У суддів була фотосесія

2501 0

Ми у соцмережах:

У суддів була фотосесія

Судді та працівники апарату Апеляційного суду Рівненської області підтримали вишиваний флешмоб.

У День вишиванки судді та працівники апарату суду апеляційної інстанції на роботу прийшли у вишитому одязі. Різноманітність кольорів і вишуканість вбрання не тільки додали святкового настрою, але й ще раз підтвердили незаперечну істину: українці — сильна нація, яка щиро береже свою приналежність до української культурної традиції.

Наш колектив уже вкотре долучився до цього чудового загальнонаціонального свята, — каже голова Апеляційного суду Рівненської області Олег Полюхович. — У наш час вишиванка вийшла з повсякденної форми одягу, її надягають на свята або визначні дати. Усі небайдужі до української культури та народних традицій вдягають вишиваний одяг на знак вшанування українських цінностей.

Керівник апарату Апеляційного суду Рівненської області Леся Хилевич зауважила: «Сьогодні ми одягнулися у барви української вишиванки — яскравого символу самобутньої української культури. Споконвіків наші предки передавали нам любов до краси автентичного одягу. Вишиванка є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі, символізує родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї».

Колектив Апеляційного суду Рівненської області на згадку про цей весняний день влаштував невеличку фотосесію. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також