У Сумах помер воїн з Полісся, який брав участь у боях

368 0

Ми у соцмережах:

У Сумах помер воїн з Полісся, який брав участь у боях

Вараська громада знову у скорботі: під час лікування у місті Суми помер Сергій Переходько.

Болючу звістку повідомив землякам міський голова Вараша Олександр Мензул. Він розповів про воїна:

- Народився Сергій Переходько у смт Рафалівка, навчався у Вараському ліцеї 4. У 2002 році здобув спеціальність «зварювальник» у ПТУ ВП РАЕС. У Харківському національному університеті внутрішніх справ вивчав «менеджмент організацій, постачальник військ в тилу». Свій військовий шлях розпочав у 2016 році на посаді стрільця у складі 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.

Попри поранення та контузії, Сергій Сергійович у липні 2022 року року пішов добровольцем захищати державний суверинітет та територіальну цілісність України. Воював навідником у складі 25-ої окремої повітрянодесантної бригади.
Брав участь у боях на Донецькому, Луганському, Сумському напрямках.

39-річний житель Вараша у червні 2023 року за станом здоров’я був переведений до 91-ого окремого полку підтримки інженерних військ на посаду робітника підсобника.

У Захисника залишилась мама, яка з перших днів повномасштабного вторгненння активно волонтерить та допомагає нашим бійцям на передовій…

Щирі співчуття мамі, рідним, близьким, друзям Сергія Переходька. Про дату та час прощання повідомлю згодом. Вічна памʼять… 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також