У Тучині горів будинок з газовим балоном та сміттям

1096 0

Ми у соцмережах:

У Тучині горів будинок з газовим балоном та сміттям

Гощанські рятувальники під час гасіння пожежі у житловому будинку не допустили вибуху газового балону.

1 вересня о 17:19 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Тучин Гощанського району на вулиці Воронівській горить житловий будинок. Прибувши до місця виклику, вогнеборці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт Гоща встановили, що там горить дерев'яний житловий будинок, в якомуніхто не живе.

На гасіння бійці ДСНС подали з різних сторін водяні стволи. Ускладнювало гасіння пожежі велике пожежне навантаження. У будинку та біля нього було дуже багато різноманітних горючих речей домашнього вжитку та просто сміття.

Під час ліквідації пожежі в одній із кімнат вогнеборці виявили газовий балон, що від температури набув червоно-розжареного кольору.
Щоб запобігти можливого вибуху рятувальники негайно винесли його на подвір'я та охолодили за допомогою пожежних водяних стволів.
О 17:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 22:00 повністю загасили.

Вогнем пошкоджено дерев’яні перестінки та стіни, знищено перекриття та накриття житлового будинку, речі домашнього вжитку.
Причина та збитки встановлюються.  Як вдалося згодом з'ясувати будинок перебуває у власності Тучинської сільської ради. Попередній власник помер. Очевидно, він і збирав для потреб господарства різноманітні речі домашнього вжитку, що горіли. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також