У Вараші - ще одна втрата: помер стрілець-зенітник

314 0

Ми у соцмережах:

У Вараші - ще одна втрата: помер стрілець-зенітник

Гіркі звістки приходять до міста рівненських атомників одна за одною..

- 29 серпня зупинилося серце Олександра Анатолійовича Манчука. 44-річний житель Вараша перебував вдома на лікуванні після поранення, яке отримав на Покровському напрямку у травні цього року, - розповів міський голова Вараша Олександр Мензул.

 Олександр Манчук навчався у Вараському ліцеї №2, після чого вступив до Рівненського державного гуманітарного університету.
 
21 червня 2022 року був призваний військовою частиною Т0910 на службу ЗСУ, у травні 2024 переведений до в/ч А4801 на посаду стрільця-зенітника.
 
У Олександра Анатолійовича залишилися мати, донька, син та брат. 
 
Завтра, 2 вересня, траурна хода вирушить о 13:00 від лікарні (морг) до Автовокзалу. Далі проспектом Т.Шевченка, вул.Лесі Українки до Світлофора. Звідти поверне на вулицю Соборну і прослідує до будинку м-р Перемоги 15. Після прощання процесія пройде вул.Захисників України до вул.Героїв Небесної сотні. Поминальна служба відбудеться у Свято-Софіївському храмі. Після завершення відправи хода прослідує вулицею Пʼятихатки до Соборної. Поховають нашого Захисника на Алеї Героїв кладовища с.Стара Рафалівка.
 
Вічна памʼять…


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також