У Вараші сьогодні вшанували пам’ять Володимира Коровкіна

671 0

Ми у соцмережах:

У Вараші сьогодні вшанували пам’ять Володимира Коровкіна

Рік тому, 15 жовтня, на 91 році життя зупинилося серце Володимира Олександровича – заслуженого енергетика України, члена Академії інженерних наук, члена Правління-голови ветеранської секції ГО "УкрЯТ", авторитетного експерта ВАО АЕС та назавжди у пам’яті людей – першого генерального директора Рівненської АЕС, який очолював підприємство безперервні 30 років.

Під час вечора-спомина "Із Поліссям лишився назавжди…" у Палаці культури ім.Л.Українки спогадами про знаного фахівця поділилися генеральний директор ВП "РАЕС" Павло Павлишин та міський голова Вараша Олександр Мензул.

Зокрема, очільник Вараської громади, згадав своє знайомство з Володимиром Коровкіним.

- Упродовж багатьох років я працював на станції, а останні роки членом виконавчого комітету. Володимир Олександрович також входив до складу виконкому. І я завжди був радий, що він присутній на засіданні, оскільки його досвід, розміреність, авторитет, порядність у прийняті рішень вибивало всі негативи, які з’являлися. Володимир Олександрович засновник Рівненської АЕС та нашого міста – я вважаю, найкращого міста, як мінімум, у Західній Україні. Думаю, маємо громадою увіковічити пам’ять Володимира Олександровича і поставити пам’ятник, щоб майбутнє покоління завжди пам’ятало видатного енергетика, – наголосив Олександр Мензул.

Генеральний директор ВП "РАЕС" відзначив, що найкращими спогадами про Володимира Коровкіна буде безпечна робота станції і колективу на благо нашої держави.

-  Сьогодні дуже складно говорити. Уже минув рік. І в минулому часі говорити про Володимира Олександровича доволі важко. Сьогодні у залі присутні люди, які пройшли з ним весь його життєвий шлях, а також багато тих, хто вважає його своїм учителем. Ми втратили спеціаліста, який розвивав усе те, чим ми сьогодні користуємося. Володимир Олександрович був великим професіоналом, експертом, громадським діячем і він зробив усе, щоб побудувати наше місто, щоб ми жили у комфорті та могли розвивати те, що маємо, – сказав Павло Павлишин. 

Вараська міська рада.

Читайте також: Помер перший гендиректор РАЕС Володимир Коровкін

У Вараші - два дні жалоби за Володимиром Коровкіним


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також