У Вараській лікарні запрацювала «реєстратура на дивані пацієнта»

1051 0

Ми у соцмережах:

У Вараській лікарні запрацювала «реєстратура на дивані пацієнта»

Для пацієнтів Вараської багатопрофільної лікарні працює новостворений кол-центр. Відтепер кожен має змогу записатися на прийом до лікаря, отримати будь-яку інформацію щодо лікарні, а також довідатися про платні послуги.

Директор лікувального закладу Тетяна Латишенко зазначає, що кол-центр – це, свого роду, "реєстратура на дивані пацієнта".

- Думаю, багато хто пам’ятає застарілий варіант роботи реєстратури, коли там працював один телефон і реєстратор одночасно намагався надавати інформацію і пацієнту, який підійшов до віконця і відповідати на телефонні звернення. За фактом, це не давало змоги зробити якісно ані одне, ані інше. Отже, ми чітко розуміли, що певна реорганізація реєстратури, шляхом створення окремої телефонної комунікації з використанням сучасних технологій, – це вимога часу,говорить директор Вараської багатопрофільної лікарні.

У свою чергу міський голова Вараша Олександр Мензул відзначає, що кол-центр є частиною якісних змін у лікарні, котрі розпочато впроваджувати минулого року.

- Продовжуємо удосконалювати медичні послуги та сервіс у лікувальних закладах нашої громади. Влітку ми відкрили амбулаторію лікарів загальної практики у с.Більська Воля, придбали кисневу станцію, відкрили ПЛР-лабораторію. Запрацював онлайн-запис до лікарів центру первинної медичної допомоги. У грудні почали тестувати телемедицину. Тобто працюємо не лише над поліпшенням матеріально-технічної бази, а й над розвитком сервісів,зауважує Олександр Мензул.

Безкоштовні телефони кол-центру: 067-363-78-68 та 067-435-99-49.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також