У «Вишеньку» дітей «заведе» Миколай?

1270 0

Ми у соцмережах:

У «Вишеньку» дітей «заведе» Миколай?

Уже двічі в Рівному влада анонсувала відкриття нового дитячого садка «Вишенька» в мікрорайоні «Ювілейний». Спочатку говорили про червень, а потім — про жовтень. Щасливі батьки уже «розібрали» там більше ста місць, а міські депутати проголосували за виділення коштів, щоб розрахуватись із будівельною компанією. Однак для дітей двері дошкільного закладу досі закриті. Міське управління освіти перекладає відповідальність за це на управління капітального будівництва, яке досі не ввело об’єкт в експлуатацію.

п.Наталя, мешканка мікрорайону «Ювілейний»:

— Ми обурені, бо із запитанням, коли запрацює «Вишенька», не раз зверталися до міського управління освіти, а там лише руками розводять. Реконструкція уже давно завершена, приміщення — готові. Навіть наші діти постійно запитують, коли уже підуть до дитсадка. Моя сім’я, наприклад, не має стільки грошей, щоб постійно наймати няню чи віддати дитину в приватний дитсадок.

Сергій Кушнір, начальник УКБ Рівного:

— Є відповідна процедура, якої потрібно дотримуватися. Спочатку маємо прийняти усі виконані роботи. Після цього буде виготовлено технічний паспорт, який ще перевірятимуть. На місце виїде інспекція, яка перевірить об’єкт. Якщо усе буде добре, то буде отримано сертифікат про введення дитячого садка в експлуатацію. Якщо говорити про якісь терміни, то цей процес має завершитися за перші два тижні грудня.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також