У вишиванках побіжать обрані

1207 0

Ми у соцмережах:

У вишиванках побіжать обрані

Традиційний для Рівного «Забіг у вишиванках» на День Незалежності, незважаючи на карантин, відбудеться, але у незвичному форматі. Участь у ньому братимуть лише обрані бігуни, для яких подібні старти не просто можливість провести дозвілля у гарній компанії, але й шанс здобути медаль.

— Це буде наш п’ятий «Забіг у вишиванках», — розповідає керівник «Рівненського клубу бігу» Сергій Ющишин. — Звісно, якби не коронавірус, ми б влаштували щось масштабне. Втім, маємо те, що маємо. Тому до останнього вагалися, в якому форматі його проводити. Був варіант — онлайн без визначення переможців. Але оскільки для певної кількості бігунів боротьба за перемогу важлива, вирішили влаштувати одночасно і онлайн-забіг, і, так би мовити, живий старт. Участь в останньому візьме зовсім невелика кількість учасників. Допускати будемо за доволі високим спортивним нормативом. Він має бути підтверджений або в наших попередніх забігах, або в інших стартах.

У нас заплановано дві дистанції — 3 та 10км у гідропарку. Думаю, якщо взяти обидві дистанції, чоловіків та жінок, то буде не більше пів сотні учасників. Стартує забіг о 9-й годині.

Що стосується онлайн-забігу, то як і під час забігу «Сильні духом», його учасники можуть бігти де заманеться, головне — все зафіксувати на спеціальних застосунках, які потім надіслати організаторам. Згодом за надісланими результатами учасників розподілять за місцями.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також