У Здолбунові стартувало голосування за громадські проекти

1359 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові стартувало голосування за громадські проекти

З 1 листопада жителі міста Здолбунів мають можливість віддати свій голос за проекти, подані на конкурс «Громадський бюджет Здолбунова». Голосування продовжиться до 15 листопада. Переможець буде один.

 Міська рада Здолбунова повідомляє, що проголосувати можна в онлайн режимі через е-сервіс «Громадський бюджет Здолбунова» або в Здолбунівській міській раді (1 поверх, 1 кабінет, щодня з 8.00 год до 17.00 год, обідня перерва з 13.00 год до 14.00 год ). Віддати свій голос можна лише за один проект.

Загалом до голосування було допущено тільки 4 проекти. На разі найбільше голосів зібрав один – «Спортивний майданчик з тренажерами на вулиці Польова» вартістю понад 70 тисяч гривень. Також здолбунівчанам пропонують віддати свій голос за «Спортивно-ігровий майданчик біля житлових будинків по вул. Заводська, 18а, Заводська 2,2а, вм. Здолбунові», «Асфальтування та освітлення стежки по вул. Коперніка 59-61», «Візуалізований бюджет для громадян – складна фінансова інформація простою мовою для здолбунівчан».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також