Уламки російської ракети влучили у будинок, де мешкає дипломат з Рівненщини

1337 0

Ми у соцмережах:

Уламки російської ракети влучили у будинок, де мешкає дипломат з Рівненщини

В будинок посла України у Перу та Колумбії Юрія Полюховича, який родом з міста Костополя, влучили уламки російської ракети.

У багатоквартирному будинку у Солом’янському районі Києва, в який учора вночі влучили уламки російської ракети,  проживає наш відомий земляк - посол України в Перу та Колумбії Юрій Полюхович.

Під час повітряної атаки було пошкоджено три поверхи у цьому багатоквартирному житловому будинку. Сталося часткове руйнування конструкцій. З будинку врятували 22 людини. В дворі було багато пошкоджених автівок.

А сьогодні міський голова Києва Віталій Кличко повідомив у Телеграмі, що під завалами будинку, який вчора постраждав від ракетної атаки, виявили тіла ще 2 загиблих.

- Операція з ліквідації наслідків ворожої атаки триває. Загалом у будинку, куди влучили уламки російської ракети, загинули пʼятеро людей, - заявив Віталій Кличко.

- Мій багатоквартирний будинок зараз... велика руZZійська культура у формі ракети прийшла сьогодні до мого будинку в Києві... кілька сусідів загинули, - повідомив на своїй фейсбук- сторінці Юрій Полюхович.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також