Уночі в Рівному горіло авто відомої волонтерки

2927 0

Ми у соцмережах:

Уночі в Рівному горіло авто відомої волонтерки

Повідомлення про те, що на вулиці Кобзарській у Рівному горить автомобіль, до поліції надійшло сьогодні близько третьої години ночі.

На місці події поліцейські встановили, що автомобіль «Mersedes-Benz C 230» належить приватному підприємцю, 33-річній рівнянинці. Вона помітила вогонь з вікна своєї квартири та викликала пожежників.

Транспортний засіб був припаркований на вулиці поруч із іншими автомобілями жителів будинку. Вогнем знищено передню частину авто та салон.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного пошкодження шляхом підпалу за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України поліцейські встановлюють усі обставини події, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Власницею авто є керівниця Рівненської жіночої сотні - приватна підприємниця, волонтерка, членкиня Рівненського міськвиконкому  Ніна Скиба.Вона не пов'язує підпал ні з підприємницькою діяльністю, ні з виконкомом.

Просто спалили машину, дай все. В мене машина під вікнами стоїть, то, звичайно, я почула, просто почула характерний такий хлопок не характерний для такої часу доби. В нас такий район, що інколи там бійки трапляються всяке таке, то я відразу висунула голову у вікно, дивлюся в мене машина горить. Для мене це машина, це засіб для робити був. Є люди, для яких це засіб пересування, а для мене це засіб моєї роботи. З підприємництвом точно ні, з тим, що це не виконком теж ні. Бо я ні з ким ніде не сварилась, я займаюсь зараз таким справами, знаєте, що ні з ким ніде не сваришся. Або дитячі будинки, або з сім’ями малозахищеними, оце збирала речі допомагала. Ніде ні з ким не сварилась, саме це мене і шокує, – розповіла телеканалу UA: Рівне Ніна Скиба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також