В "Електронік" повертають Демурова?

2398 0

Ми у соцмережах:

В

Керівник облорганізації "Правого сектора" та міський голова Рівного проштовхують на посаду директора дитячого оздоровчого комплексу колишнього заступника начальника облуправління міліції, а нині безробітного 57-річного Руслана Демурова. Претендент раніше уже працював в "Електроніку" на різних посадах, зокрема, й директором. У 2005 році він пішов з посади. Тоді його звинувачували у розвалі дитячого оздоровчого комплексу.

Роман Коваль, керівник облорганізації "Правого сектора": — Нам надходили скарги на нинішнє керівництво "Електроніка-Рівне". Я попросив створити комісію, яке перевірить їхню діяльність, адже, за нашими даними, в оздоровчому комплексі за останні роки було зловживань на 2,5 млн. грн. Окрім того, виникає запитання, де бухгалтер закладу взяла гроші й за п'ять років купила дві квартири у Рівному? Я просив у комісію призначити людину незалежну, але яка б розбиралася у справах "Електроніка". Мені й порекомендували працівники закладу Руслана Демурова. Василь Харковець, начальник міського управління освіти: — Жодних змін у закладі не передбачаємо. Такої посади, як заступник директора, в "Електроніку" нема. Так, на нинішнього директора надсилали скарги, ми їх розглядали, проте порушення у його роботі не знаходили. Володимир Гершун, директор "Електронік-Рівне": -Всі слова про зловживання — наклеп. "Електронік" розвивається, щороку виграє тендери на оздоровлення дітей. Нещодавно виграли тендер на оздоровлення дітей-чорнобильців із 11 областей країни — 2225 путівок. Про моє звільнення ніхто нічого не казав. Контракт у мене до травня 2015 року. Руслан Демуров: Демуров — З 2010 року я працював у Росії. Недавно повернувся і почав шукати роботу. Звернувся до міського голови Володимира Хомка, він і запропонував мені посаду в "Електроніку", бо я там багато років працював. Поки що все на рівні розмов, коли призначатимуть — не знаю. З Романом Ковалем ми давно знайомі, окрім того, мені імпонують ідеї "Правого сектора". Але щодо того, що Роман Коваль каже, що я маю провести розслідування в "Електроніку", то я про це не знаю. Я ж не слідчий.

Алла САДОВНИК.

Довідка "РВ"

Руслан Демуров з 2005 року по 2010-й був заступником начальника УМВС у Рівненській області з матеріально-ресурсного забезпечення. Після двох років на посаді п.Демуров опинився у центрі скандалу — його звинуватили у розкраданні коштів, виділених на реконструкцію відомчої лікарні. В "Електроніку-Рівне" п.Демуров працював 16 років: і педагогом, і медиком, й інженером, а останніми роками перед призначенням в міліцію — директором.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також