В очікуванні Хачеріді

1749 0

Ми у соцмережах:

В очікуванні Хачеріді

Гравець київського "Динамо" та збірної України Євген Хачеріді 14 червня завітає до Рівного. Цей футболіст буде цьогоріч спеціальним гостем турніру "Кубок майбутніх чемпіонів". Ці змагання школярів 4-5-х класів відбуватимуться у нашому місті вже уп'яте. Участь, як завжди, у них братимуть усі загальноосвітні навчальні заклади міста, загалом 34 колективи.

— Запрошення на турнір "зірки" українського футболу вже стало традицією, — розповідає один з ініціаторів проведення "Кубка майбутніх чемпіонів" Микола Несенюк. — У минулі роки до нас приїздили Тарас Михалик, Сергій Ребров, Олександр Шовковський, Анатолій Дем'яненко. Цього разу чекаємо на Євгена Хачеріді. Він є уособленням українського таланту, уособленням футболіста, який зробив себе сам. Хлопець з маленького містечка, який доріс до рівня збірної України. Гадаю, юним футболістам буде цікаво поспілкуватися з ним, як і Євгену виконати цю почесну місію. До речі, я спілкувався з усіма попередніми нашими гостями, і в усіх у них залишилися найкращі спогади про Рівне і про турнір. Стартує "Кубок майбутніх чемпіонів" 27 травня. На першому етапі колективи будуть розподілені на три підгрупи, які гратимуть на стадіонах "Авангард" та "Олімп", а також на полі школи №26. До речі, саме її команда нині є чинним володарем трофея. Після групового турніру 16 найкращих колективів продовжать боротьбу у плей-офф.

Група А (стадіон "Авангард"): "Центр Надії", ЗОШ №25, НВК №12, ЗОШ №18, НВК №14, СпШ №15, ЗОШ №11, ЗОШ №27, НВК №19, ЗОШ №5, НВК №1.
Група В (стадіон "Олімп"): ЗОШ №4, ЗОШ №10, ЗОШ №22, ЗОШ №3, НВК №37, ЗОШ №6, гімназія "Гармонія", ЗОШ №13, НВК №2, ЗОШ №24, ЗОШ №23.
Група С (стадіон НВК №26): НВК №26, ЗОШ №20, РУГ, НВК "Колегіум", ЗОШ №1, ЗОШ №9, НВК №17, ЗОШ №8, РКГ "Престиж", ЗОШ №28, ЗОШ №16, РГГ.
tag:КМЧ tag:Кубок майбутніх чемпіонів


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також