В одному авто знайшли брухт, в іншому - наркотики

1101 0

Ми у соцмережах:

В одному авто знайшли брухт, в іншому - наркотики

В обох випадках на місце затримання патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

 На автодорозі Київ-Чоп патрульні зупинили водія «Meрседес-Бенц-208» за порушення правил дорожнього руху, бо не можливо було чітко розпізнати номерні знаки з відстані 20 метрів. Під час перевірки особи 34-річного водія інспектори встановили, що він позбавлений права керувати. У нього виявили ознаки наркотичного сп'яніння, отож запропонували пройти огляд у медичному закладі. Він відмовився. В автомобілі інспектори виявили металобрухт та газовий різак, походження якого водій не міг чітко пояснити.
Від підпису протоколу водій відмовився у присутності двох свідків. На нього винесли постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, та склали протокол за керування в стані сп'яніння (за повторність).

А на вулиці Соборній патрульні виявили ознаки наркотичного сп'яніння у 36-річного водія «Шевроле Авео» , в автомобілі якого знайшли два прозорі поліетиленові пакетики з білою речовиною, ззовні схожою на наркотичну та пістолет. На водія склали протокол за керування в стані сп'яніння, повідомляє патрульна поліція Рівненської обалсті.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також