Збитого велосипедиста не знайшли?

2440 0

Ми у соцмережах:

Збитого велосипедиста не знайшли?

І через півроку після загадкової дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої зник 57-річний велосипедист Григорій Бойчук, Березнівський відділ поліції продовжує розслідувати цю справу.

Нагадаємо, 21 листопада 2017 року Бойчук після закінчення робочого дня на заводі повертався додому велосипедом. Дружина знала, що у чоловіка після роботи мало бути застілля, отож швидко його додому не чекала.

Але коли Григорій не приїхав і уранці наступного дня, неабияк сполошилася й разом із сусідкою кинулася на пошуки. І знайшла речі чоловіка на дорозі. Зателефонувала в поліцію. Поліцейські знайшли також уламки автомобіля БМВ сірого кольору. А невдовзі автомобіль, який належить синову колишнього заступника міського голови Костополя підприємцю Ігорю Заріцькому, виявили на Костопільщині. На передньому колесі машини було виявлено буру пляму, такі ж знайшли і на передньому сидінні. Під підкрильником також виявили волосся, на машині відсутнє бокове дзеркало – саме таке знайшли правоохоронці на місці події. Автомобіль вилучили, експерти досліджують зразки і працюють й досі.

Як повідомили «РВ» у відділі комунікації поліції Рівненської області, розслідування у цій справі триває, слідчий очікує на результати експертиз, а їх призначено чимало. Про підозру у скоєнні злочину поки нікому не повідомлено. Чи знайшовся Григорій Бойчук, у поліції не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства. Отож те, що водій сірого БМВ збив велосипедиста і кудись вивіз його тіло, аби приховати злочин, залишається припущенням. Власник транспортного засобу від надання будь-яких свідчень та пояснень відмовився і не співпрацює зі слідством. 

Читайте також  Збили на дорозі — забрали з собою


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також