Збили на дорозі — забрали з собою

2197 0

Ми у соцмережах:

Збили на дорозі — забрали з собою

Тим, що винуватці автомобільних аварій втікають з місця події, не надавши допомоги постраждалим, вже нікого не здивуєш. На дорозі Костопіль–Сарни сталося інше: водій БМВ (вірогідно, «на бляхах»), який збив велосипедиста, забрав тіло постраждалого та відвіз у невідомому напрямку.

ДТП Березне

Сусіди і рідні шукали Григорія
57-річний Григорій Бойчук працював на асфальтовому заводі робітником і зазвичай їздив на роботу автомобілем. Того вечора, кажуть, він планував трохи посидіти після роботи з колегами, тож поїхав велосипедом. Коли Григорій не повернувся ввечері з роботи, вдома не здивувалися, бо знали про заплановане застілля. І лише вранці, коли його телефон виявився вимкнутим, дружина Софія разом із сусідкою кинулися на пошуки. ДТП БОЙЧУК БЕРЕЗНЕ.
Григорій Бойчук
— На узбіччі ми побачили шкарпетки, підошву від черевика, рукавицю. Софія каже: це мого чоловіка! - розказала сусідка Бойчуків. Трохи далі жінки побачили уламки від велосипеда. Сумнівів не було — трапилось лихо. Софія Бойчук викликала поліцію. Оперативна група, обстеживши околицю, знайшла гаманець із грошима та посвідченням водія Григорія Бойчука. — Майже за п'ятдесят метрів поліцейські знайшли й уламки автомобіля, а також шматки термоса — у ньому мама заварювала татові чай на роботу. На термосі була чимала вм'ятина. Це, напевно, від удару, - каже зі сльозами на очах Тетяна, донька Григорія Бойчука, яка вважає, що батька на дорозі збили, а щоб приховати сліди, завантажили в автомобіль і повезли у напрямку Березного. У поліції припущень поки не висловлюють. Встановлено, що на місці зникнення Григорія Бойчука були уламки від сірого БМВ — нині цей автомобіль розшукують. — Ми відкрили кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, але з позначкою «безвісти зниклий». Відомостей про те, що його завантажили в автомобіль разом із велосипедом, ми не маємо. Тож припускати можна будь-що. Є уламки від автомобіля, і ми його розшукуємо. Коли знайдемо і будемо мати докази, що сталась ДТП, провадження перекваліфікуємо, — коментує начальник Березнівського відділення поліції Андрій Кушик. Тим часом рідні зниклого Григорія Бойчука продовжують пошуки. Сестра зниклого, Марія Ширко, звертається й до тих, хто, ймовірно, забрав тіло — якщо Григорія вже немає серед живих, то рідні хотіли б забрати його тіло, аби поховати. Поліція закликає мешканців Березнівського району звертати увагу на БМВ сірого кольору — якщо вони мають характерні пошкодження, одразу телефонуйте на 102.
Світлана ПРОКОПЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також