Громади на Рівненщині провели в останню дорогу п`ятьох Героїв

1959 0

Ми у соцмережах:

Громади на Рівненщині провели в останню дорогу п`ятьох Героїв

На Рівненщині попрощалися з п'ятьма Героями.

Костопільська громада - у скорботі. Тут попрощалися з Андрієм Продаєм, який загинув 17 квітня під час бойових дій на Донеччині. Чоловік служив старшим солдатом єгерського батальйону військової частини А0284. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, військові, друзі, представники влади та жителі громади.

Сарненщина попрощалась із військовослужбовцем Денисом Романовським. Уродженець села Берестя Дубровицької ТГ - із липня минулого року був призваний на військову службу до лав ЗСУ. Служив солдатом. 20 квітня воїн помер.

Привільненська громада у скорботі: земляки попрощались із Олександром Пісоцьким з села Бортниця. Олександру було 43 роки. Він проходив службу в 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання поблизу Сипівки Купянського району, що на Харківщині. У нього залишились двоє синів, дружина й мама.

У Зорянській громаді провели в останню дорогу 37-річного Сергія Іщука. Чоловік служив гранатометником десантно-штурмового батальйону. Був призваний на військову службу 11 січня 2023 року. Загинув поблизу Кремінної Сєвєродонецького району Луганської області.

На Костопільщині попрощалися з військовим із села Тихе. Олександр Циганчук був призваний на військову службу 1 березня 2022 року, був командиром 2 кулеметного відділення 1 кулеметного взводу 1 стрілецької роти військової частини А7098. Важко поранений під час штурму 20 квітня 2023 року в районі Григорівки Донецької області. Помер 26 квітня від отриманих бойових поранень у Дніпровській обласній лікарні ім.Мечнікова. Цьогоріч у лютому йому виповнилося 43 роки. В Олександра залишилася дружина Ірина та двоє синів.

Вічна пам'ять!
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також