«В Острозькому районі скоро собачі будки утеплюватимуть»

2334 0

Ми у соцмережах:

Депутати облради Олексій Бучинський, Володимир Муляр та Микола Кучерук

Депутат облради Володимир Муляр розкритикував те, як Рівненська ОДА розподіляє кошти бюджету розвитку.

За словами обранця, Острозький район постійно отримує кошти на утеплення фасадів, хоча населені пункти краю мають більші проблеми.

- В Острозькому районі скоро собачі будки утеплюватимуть, - зазначив депутат, додавши, що його не залучали до обговорення проектів, на які виділяли кошти. Заявив, що прохав лише за водогін в Українці.  

Пан Муляр ділить округ в Острозькому районі з депутатом від БПП та заступником голови Рівненської ОДА Віталієм Ундіром, тож фактично проекти, які отримали фінансування, - його лобізм.  

Мав претензії до розподілу коштів, який зробили Рівненська ОДА та бюджетна комісія, також голова будівельної комісії Микола Кучерук. Зазначив, що варто було б передбачати кошти на ті об’єкти, які розпочали будувати попередніми роками. Бо ж частина з них цього року, за його словами, лишилася без фінансування, тож фактично робота минулих років знівельована.

Нагадаємо, що минулого тижня ОДА розподілила понад 75 млн. грн. обласного бюджету розвитку. Детально, на що підуть кошти та чиї виборчі округи отримали найбільшу фінансову підтримку, читайте тут.

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також