В Рівненській академії патрульної поліції відбувся 12 випуск поліцейських

919 0

Ми у соцмережах:

В Рівненській академії патрульної поліції відбувся 12 випуск поліцейських

47 випускників, жетони поліцейського та присяга на вірність українському народові – у Рівненській академії патрульної поліції відбувся урочистий випуск.

Привітати поліцейських та підтримати їх у важливий день завітав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Чесність, професіоналізм, самовідданість - основні принципи, якими керуються в Рівненській академії патрульної поліції. Пишаюся, що один з трьох таких закладів в Україні знаходиться саме на Рівненщині. Приємно, що до лав академії вступають не лише мешканці нашої області, а й молодь зі всієї Західної України і навіть з Центру та Сходу», - зазначив керівник області.

47 випускників завершили піврічне навчання, пройшли спеціальну підготовку та успішно здали усі підсумкові екзамени і співбесіди.

А сьогодні вони отримали нагрудні жетони поліцейського та склали присягу на вірність українському народові.

«Вже завтра ви вийдете на вулиці і будете захищати наших громадян. Це дуже важлива і необхідна місія, дякую, що обрали саме такий шлях. Я бажаю вам витримки, сили та мудрості. Пам’ятайте слова своєї присяги усе життя», - зазначив начальник ГУ НП у Рівненській області Олексій Камишанський.

Довідково:

Державна установа «Рівненська академія патрульної поліції» створена у травні 2019 року на хвилі реформування системи внутрішніх справ для якісної професійної підготовки поліцейських.

Цей проєкт – спільний результат наполегливої роботи Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, міжнародних партнерів з США та Канади.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також