Вдосвіта енергоблок на РАЕС підключили до енергомережі України

1082 0

Ми у соцмережах:

Вдосвіта енергоблок на РАЕС підключили до енергомережі України

Сьогодні о 05:36 ранку після завершення середнього планово-попереджувального ремонту підключено до мережі турбогенератор ТГ-4 енергоблоку №2 Рівненської АЕС. Станом на 09:00 потужність енергоблоку сягнула 50% від номінальної. Продовжуються ремонтні роботи на турбогенераторі ТГ-3.

У роботі перебувають три енергоблоки Рівненської АЕС із сумарним навантаженням 1615 МВт. Зауважень до роботи основного устаткування діючих енергоблоків та персоналу немає.

На енергоблоці №3 РАЕС  триває 139-а доба планово-попереджувального ремонту. Виконується ремонт обладнання першого каналу системи безпеки. На парогенераторі ПГ-3 проведено пневмогідравлічниий акваріумний метод контролю та виконується монтаж швидкоз’ємного теплового захисту. Усі роботи проводяться відповідно до графіку.

За минулу добу енергоблоками РАЕС вироблено 34,1 млн кВт год електроенергії, з початку місяця – 816,7 млн кВт год електроенергії та з початку року – 4 млрд 298,5 млн кВт год електроенергії.

Порушень меж і умов безпечної експлуатації не було. Радіаційний, протипожежний та екологічний стан на РАЕС і прилеглій території не змінювався й перебуває у межах діючих норм.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також